Zeer mooie kunstwerken van Chagall bij het Lalique museum in Doetinchem

Mijn zusje is en erg grote liefhebster van de kunstwerken van de kunstenaar Chagall. het leek mij daarom ook een erg leuk idee om samen met haar een bezoek te brengen aan een museum dat kunstwerken van deze kunstenaar tentoonstelt. 

Veel musea dat kunstwerken van Chagall tentoonstellen

Toen we op het internet op zoek gingen naar een museum dat kunstwerken van Chagall tentoonstelt kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan kwamen we terecht op de website van het Lalique museum. Dit museum is gevestigd in de Hanzestad Doetinchem. De website van dit museum is erg goed en overzichtelijk. Op de website is onder andere erg veel informatie te vinden over de veel verschillende kunstwerken die het museum tentoonstelt. Ook is er erg veel informatie te vinden over de veel verschillende kunstenaars die deze kunstwerken hebben gemaakt. De informatie sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een bezoek te brengen aan dit museum. 

Erg mooie Chagall kunstwerken

We werden erg vriendelijk ontvangen en de kunstwerken die het museum tentoonstelt zijn prachtig. We hebben samen een erg leuke dag gehad tijdens ons bezoek aan het Lalique museum in Doetinchem. Daarom raden we het museum ook aan iedereen aan die op zoek is naar een leuk dagje weg.