kwaliteit keuken voor een voordelige prijs bij Keuken en Keukens

Mijn tante wilde de keuken van haar woning graag vervangen. Nadat we samen een tijdje op het internet op zoek waren gegaan kwamen we uiteindelijk terecht op de website van keukenbedrijf Keuken en Keukens.

Een erg overzichtelijke website met veel informatie

De website van Keuken en Keukens is erg goed en overzichtelijk. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over het bedrijf zelf en wat het bedrijf aan te bieden heeft. Het keukenbedrijf heeft geen personeel, wagenpark of showroom. Hierdoor bieden zij de mogelijkheid om de keukens voor een erg voordelige prijs aan te bieden. Ook worden de keukens speciaal ontworpen door Frits. Dit sprak mijn tante erg aan waardoor ze besloot om contact met het bedrijf op te nemen.

Erg mooie keuken van Keuken en Keukens

Frits de eigenaar van het bedrijf bracht een bezoek aan de woning van mijn tante. Hij heeft hier vervolgens naar haar geluisterd en een speciaal ontwerp voor haar keuken gemaakt. Het ontwerp sprak mijn tante erg aan waardoor ze besloot om over te gaan tot een aankoop. Na een aantal weken werd de keuken geleverd en geplaatst. De keuken ziet er erg mooi uit en is van een goede kwaliteit daarom is mijn tante ook erg tevreden.