Zoekt u naar een accountantskantoor in of rond Eindhoven?

BenT is een heel professioneel en ervaren accountantskantoor in Eindhoven. Ze hebben veel ervaring in accountancy, maar dat niet alleen. Ook hebben ze veel ervaring in boekhouding en advies over belasting en ondernemen. Is uw bedrijf gevestigd in België? Geen probleem, want BenT is actief in Nederland en België. Wilt u ook een realtime inzicht in uw financiële status. De website van BenT is heel overzichtelijk en u kunt makkelijk alles vinden wat u nodig heeft.

accountantskantoor Eindhoven

Mijn ervaring

Zelf ben ik heel tevreden met het werk van Wij zijn BenT. Ze communiceren heel duidelijk wat ze doen en wat ze kunnen betekenen voor uw bedrijf. Ik zocht al een tijdje een goede accountant die wat werk van mij uit handen kon nemen zodat ik meer tijd heb voor mijn klanten en mijn gezin. Ik heb nu eindelijk het goede bedrijf gevonden die naar je luistert en je wensen vervult. 

Interesse?

Als u contact wilt opnemen met BenT kan dat op vele manieren. U kunt ze een berichtje sturen via de website https://www.wijzijnbent.nl/. Ook kunt u ze een mailtje sturen op [email protected]. Ook kunt u ze bellen op +31(0)40 257 34 34, Maar het beste kunt u even langsgaan op Groenstraat 2A, 5642CB Eindhoven. Zo kunt u gelijk een indruk scheppen van het bedrijf.