Op zoek naar goede online marketing in Rotterdam

Mijn vriendin is sinds een aantal maanden de trotse eigenaresse van haar eigen bedrijf. Ze had een aantal werknemers in dienst genomen die haar hielpen met het behalen van de deadlines en het uitbreiden van het bedrijf. Het leek mijn vriendin een erg goed idee om samen op het internet op zoek te gaan naar online marketing Rotterdam ome en goed online marketing bureau te vinden bij ons in de buurt.

Veel online marketing bureaus in Rotterdam

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar online marketing Rotterdam kregen we erg veel zoekresultaten. Mijn vriendin wilde eerst een aantal websites bezoeken en met elkaar vergelijken voordat ze een keuze zou maken. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren geweest kwamen we terecht op de website van Dutch Blue. De website van het bedrijf is erg goed en super overzichtelijk. Op de website is erg veel informatie te vinden over het bedrijf en wat het bedrijf aan te bieden heeft. Het bedrijf biedt onder andere SEO en Google Ads aan waardoor haar bedrijf online beter naar voren zou komen. Dit sprak mijn vriendin erg aan waardoor ze besloot om contact met het bedrijf op te nemen.

online marketing Rotterdam

Erg vriendelijk en uitgebreid geholpen door Dutch Blue

Mijn vriendin werd erg vriendelijk te woord gestaan en ze kon erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek werd ze erg vriendelijk te woord gestaan en werd haar uitgebreid uitgelegd wat het bedrijf voor haar zou kunnen betekenen. De informatie die Dutch blue haar gaf sprak haar erg aan. Daarom besloot ze ook om SEO en Google ADS door Dutch Blue laten doen. Het heeft mijn vriendin in een korte tijd erg veel resultaat opgeleverd. Daarom zijn we allebei ook erg tevreden over Dutch Blue.