Ons terras bestraat met straatstenen van Steenhandel Kan

De stenen van ons terras waren erg groen geworden en een aantal stenen waren in de loop van de jaren kapot gegaan. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar een bedrijf die mooie straatstenen aanbiedt voor een voordelige prijs.

Veel steenhandelaren in de buurt van Nijmegen

Toen we op het internet op zoek gingen naar een bedrijf dat straatstenen aanbiedt in de buurt van Nijmegen kregen we erg veel zoekresultaten. We wilde graag een voordelige prijs betalen voor de nieuwe straatstenen dus we besloten om eerst een aantal websites te bezoeken en met elkaar te vergelijken voordat we over zouden gaan tot een aankoop. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Steenhandel Kan.

De website van Steenhandel Kan

Toen we terecht kwamen op de website van Steenhandel kan kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website staat vermeld dat het bedrijf hoogwaardige kwaliteit stenen aanbiedt tegen een voordelige prijs. Daarom besloten we ook om een kijkje te nemen in het assortiment. Nadat we een aantal stenen met elkaar hadden vergeleken besloten we om over te gaan tot een aankoop omdat de stenen ook tegen een erg voordelige prijs werden aangeboden. De stenen werden erg snel geleverd. We zijn daarom ook erg tevreden over Steenhandel Kan.